wz






Neoficiální stránky železniční stanice Praha Masarykovo nádraží
| Hlavní strana| Poslední aktualizace: 11.06.2007

První grilování 2004


Fotky si kliknutím můžete zvětšit
© Marek Hupka, 2004.
Všechna práva vyhrazena.

Marek a Luboš mají velikou zábavu v grilování. Tak chutné a křupavé masíčko, jenom pomyslet. Specialitou jsou flákoty z vepřové krkovice okořeněné na sto způsobů. Naším krédem v grilování je: "Grilovat se dá všecko". A proto vždycky strhneme ostatní kolegy z práce a občas něco ugrilujeme u někoho na zahradě.

No a tak jsme jedno grilování zvěčnili i na fotkách.

Naše strohé, leč učelně zařízené místo na grilování.

Vše je připraveno. Už stačí jenom škrtnout zápalkou, nechat udělat žhavé, přidat dřevěné uhlí a pak už jenom grilovat.

Luboš právě podpaluje.

Oheň plápolá, to je radost pohledět. A vůně dřeva se line široko daleko.

Dostatečný základ pro grilování je vytvořen a na gril putují první flákoty.

Teď už se line vůně masa a to je teda bašta. Teď je nejdůležitější to maso hlídat a pravidelně otáčet.

Hotovo ! Maso je ugrilované a má takovou hezkou barvu.

Teď se do něj pustíme. Luboš si neodpustil se před jídlem vyfotit. Všimněte si jeho usměvu.

No a už je tu závěr, flákoty jsou spořádany v žaludku. Tak zase příště !