První grilování 2004
© Marek Hupka, 2004.
Všechna práva vyhrazena.
Marek a Luboš mají velikou zábavu v grilování. Tak chutné a křupavé masíčko, jenom pomyslet. Specialitou jsou flákoty z vepřové krkovice okořeněné na sto způsobů. Naším krédem v grilování je: "Grilovat se dá všecko". A proto vždycky strhneme ostatní kolegy z práce a občas něco ugrilujeme u někoho na zahradě.
No a tak jsme jedno grilování zvěčnili i na fotkách.
Naše strohé, leč učelně zařízené místo na grilování. | |
Vše je připraveno. Už stačí jenom škrtnout zápalkou, nechat udělat žhavé, přidat dřevěné uhlí a pak už jenom grilovat. | |
Luboš právě podpaluje. | |
Oheň plápolá, to je radost pohledět. A vůně dřeva se line široko daleko. | |
Dostatečný základ pro grilování je vytvořen a na gril putují první flákoty. | |
Teď už se line vůně masa a to je teda bašta. Teď je nejdůležitější to maso hlídat a pravidelně otáčet. | |
Hotovo ! Maso je ugrilované a má takovou hezkou barvu. | |
Teď se do něj pustíme. Luboš si neodpustil se před jídlem vyfotit. Všimněte si jeho usměvu. | |
No a už je tu závěr, flákoty jsou spořádany v žaludku. Tak zase příště ! |